Stelian Tănase vă invită la dezbatere: iubiţi sau nu Bucureştiul?

Orice oraş îşi află valoarea dacă are în spate o poveste; o mistică şi un romantism aparte, personajele, misterele şi angoasele lui, iar locuitorii săi au, poate, obligaţia să îi confere acestuia o identitate. Click aici

Episodul 1. Anastasia

Ne vom intilni cu intreaga familie, in fata ecranului, sa spunem impreuna o poveste. 32 de episoade. Pina la vara avem ce povesti… Povesti de simbata seara.

Prima dintre ele: "ANASTASIA". Una dintre marile istorii ale secolului XX.
In iunie 1918, bolsevicii i-au asasinat undeva in Siberia pe tarul Nicolae al doilea, impreuna cu toata familia sa. Un an mai tirziu o femeie pretinde ca este una din fiicele tarului scapata din masacru. Unde se intimpla acest fapt senzational? La BUCURESTI. Va vom spune astazi aceasta poveste. Persoana in carne si oase era chiar printesa Anastasia? Multi care au vazut-o au spus ca era intr-adevar cine spunea ca este. Altii au negat categoric, spunind ca este o impostoare. Cine era de fapt? Si cine se folosea de ea. A poposit oare la Bucuresti sau mintea la Berlin in 1925 cind isi face aparitia ei senzationala? Ministrul de Interne din acel timp, Argetoianu, si regina Maria,consemneaza in jurnalele lor aceasta trista poveste. O spunem si noi, astazi. Este pentru prima data cind acest dosar ultrasecret este vazut de cineva. Noi va spunem ce am gasit in filele lui, in episodul unu din serialul "Bucuresti Strict Secret".

Niciun comentariu: