Stelian Tănase vă invită la dezbatere: iubiţi sau nu Bucureştiul?

Orice oraş îşi află valoarea dacă are în spate o poveste; o mistică şi un romantism aparte, personajele, misterele şi angoasele lui, iar locuitorii săi au, poate, obligaţia să îi confere acestuia o identitate. Click aici

ARHIVA VIDEO

Accesând acest link: http://www.realitatea.net/emisiune_322_Bucuresti-strict-secret.html puteţi urmări înregistrările video ale tuturor episoadelor emisiunii "Bucureşti - strict secret", difuzate până în prezent.
Cele mai noi poveşti ale Bucureştiului de demult le puteţi asculta în fiecare sâmbătă, la orele 22.00 pe Realitatea TV, sau pe internet la adresa: http://www.realitatea.net/ - Realitatea Live!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Multe emisiuni inregistrate au urmatoarea problema: cind dai click pe data emisiunii iti apare altceva inregistrat((2007-10-28) Bucureşti, strict secret - este un jurnal de la 10 dimineata). Am patit acelasi lucru cam la 1/2 din emisiunile inregistrate. De asemenea codarea pentru flash nu e facuta bine in sensul ca de multe ori nu se suprapune imaginea cu sunetul - am mai patit si eu acelasi lucru deoarece lucrez in domeniu.
Daca aveti putin timp incercati sa remediati macar sa putem vedea toate emisiiunile si nu alte inregistrari. In rest inititiva cu acest ciclu de emisiuni este foarte buna.
Numai bine!